Logotips d'organismes oficials

Caixa Rural renove els compromisos amb els productes agroalimentaris de la província

En ells hi participen els consells reguladors de les denominacions de l'oli, el pernil, el préssec i el ternasco

Les cares visibles dels consells reguladors i de Caixa Rural, durant la firma d'estos convenis. | Foto: NDM

La Caixa Rural i els quatre Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen, com són ‘Aceite del Bajo Aragón‘, ‘Jamón de Teruel‘, ‘Melocotón de Calanda‘ i la ‘IGP Ternasco de Aragó‘, han renovat els convenis de col·laboració que mantenen estes entitats, reforçant d’esta manera el compromís de l’entitat amb els productes agroalimentaris de la província. Els convenis de col·laboració contemplen partides econòmiques destinades a afavorir l’impuls de campanyes d’informació, de promoció i de foment de cada una de les figures de qualitat.

La rúbrica d’estos acords, celebrada a Alcanyís, l’han fet Alfredo Caldú Celma, Ricardo Mosteo Langa, Samuel Sancho Villarroya, Juan Carlos Brun Macipe i Ángel Espinosa Blesa.

REDACCIÓ
Mitjans