Logotips d'organismes oficials

El conseller Samper coneix els nous projectes d’Arcoiris

Va visitar les obres del nou molí previst a la capital comarcal i es va reunir amb els treballadors de la OCA i el president de Comarca del Matarranya, Fernando Camps

El conseller d'agricultura, durant la visita al futur molí de GUCO al Matarranya. Foto: NDM

Coincidint amb el recorregut pel Matarranya, el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació del Govern d’Aragó, Ángel Samper, va conèixer les instal·lacions i oficines del grup d’empreses Arcoiris, on es va reunir amb alguns dels seus màxims representants. Durant este recorregut, el conseller també va conèixer les instal·lacions del futur molí que GUCO (Ganadería Unida Comarcal), una de les principals societats base del grup empresarial, està aixecant a les portes de Vall-de-roures, al costat de la carretera de Beseit.

La visita també va estar encapçalada pel resident de grup d’empreses, Delfín Albesa, així com del director general de la companyia, Juan José Moles, que van acompanyar el conseller durant el recorregut per les instal·lacions. Segons van concretar des de la societat, i gràcies a projectes com la creació d’esta nova fàbrica de piensos o la posada en marxa de la planta de purins a Vall-de-roures, Arcoiris reafirme el seu compromís constant amb la innovació i amb el creixement sostenible, assegurant, al mateix temps, la viabilitat a llarg temps de les activitats.

Este nou molí busque impactar positivament a l’economia local en generar ocupació i fomentar el creixement socioeconòmic de la regió. El grup Arcoiris manté en estos moments un volum de negoci que arribe a 28 països, esta integrat per 551 treballadors, així com per 25 cooperatives i empreses de serveis i 459 socis. A la vegada, i a través de la Fundació Arcoiris, s’està treballant en la posada en marxa d’una residència per a la gent gran. El conseller Samper també va aprofitar esta ruta pel Matarranya per a conversar amb els treballadors de la OCA (que són les oficines agroambientals) i es va trobar amb el president de Comarca, Fernando Camps.

REDACCIÓ
Mitjans