Logotips d'organismes oficials

Fórnols engalana balcons i rep a autoritats regionals en les seues Festes

El dia de festa major van acudir a la localitat representants del Govern d'Aragó, Diputació de Terol i Les Corts

Totes les autoritats assistents a l’acte / Foto: JP

Un any més el primer mes de festivitats patronals al Matarranya ha conclòs amb èxit. Fórnols va gaudir de les seues Festes Majors del 21 al 25 d’agost. “Com a alcalde tenia molta il·lusió per veure com les vivia. Ha sigut una experiència molt satisfactòria perquè a més de gaudir les festes com he fet sempre, he pogut assistir als actes oficials”, va explicar Dani Ferrer, alcalde de la localitat des de fa tan sols uns mesos.

Així mateix, durant el dia gran de Fórnols que es va celebrar el divendres 23 d’agost en honor a Santa Maria la Major, el municipi va comptar amb la visita del vicepresident del Govern d’Aragó, Arturo Aliaga, la diputada de les Corts, Esther Peirat, Alberto Izquierdo, vicepresident de la Diputació Provincial de Terol i Antonio Pérez, diputat de la DPT.

Com a novetat enguany es va lliurar el Concurs de balcons, amb una alta participació i, abans de res, originalitat. Un concurs que s’ha représ després que fóra una tradició anys arrere. Uns 20 participants van engalanar les seues façanes, dels quals 5 van resultar premiats. Vestimentes regionals, escuts, eines de treball i molts altres emblemes van vestir els balcons. Freddie Mercury, farolets, bombons Ferrero Rocher i flamencs van prendre el concurs de disfresses.

Mitjans