Logotips d'organismes oficials

Beseit aconseguix reunir multitud de matarranyencs a les seues Festes Majors

Cinc dies d’eufòria que es van allargar del 23 al 27 d’agost

La fidel programació que seguix any rere any Beseit per a la celebració de les seues Festes Majors s’ha citat una vegada més este agost. Cinc dies d’eufòria que es van allargar del 23 al 27 d’agost i que van deslligar la bogeria amb la Festa Jove, el Txupinazo i la Gaseosada. Plena de desenes de joves, la plaça de la localitat va saltar, va botar i es va remullar com cada any. Els Quintos d’este any van veure com arribaven els dies de la gran festa i els balcons preferien observar les botelles i mangueres que repartien aigua per cada racó. Un primer dia que servia com a vespra als quatre dies grans de Beseit.

Cada jornada festiva es dedica a un col·lectiu i, com no, als sants patrons Sant Bartolomé i Sant Eutropi. Durant estos dies, els actes es van succeir abrigallats per la Xaranga SSB que va aconseguir reunir una vegada més a desenes de penyistes al so de la música. Els actes amb parada obligatòria com els ‘cabezudos’, els correfocs o els bous de foc enguany també van acudir a la cita. Així com ho van fer els centenars de matarranyencs que s’han desplaçat durant els dies de festa a gaudir de les nits de revetla de la localitat. Els Quintos i els ‘casats’ també van gaudir dels seus dies honorífics amb xocolatada, missa i, per damunt de tot, molt de ball.

Mitjans