Logotips d'organismes oficials
Vist a Instagram

Enjoy Zaragoza y Hoy Aragón fan ressò de Vall-de-roures per a Ferrero Rocher

Les dos plataformes sumen més de 63.000 seguidors i tenen un seguiment diari per jóvens de la província

La pàgina web d'Enjoy Zaragoza / Imatge: NDM

Dos dels mitjans de comunicació més importants en l’àmbit digital d’Aragó, Enjoy Zaragoza i Hoy Aragón, han fet ressò en les ultimes setmanes de la campanya del poble matarranyenc per a ser escenari de les campanades de Telecinco este fi d’any. Les dos plataformes, que sumen més de 63.000 seguidors i tenen un seguiment diari per jóvens de la província, han compartit a través de les seues xarxes socials i pàgines web la candidatura de Vall-de-roures i han donat suport al municipi per a proclamar-se guanyador.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Este maravilloso pueblo turolense necesita tu voto 🗳😊 ENLACE EN LA BIO @enjoyzaragoza

Una publicación compartida de Enjoy Zaragoza (@enjoyzaragoza) el

Mitjans