Logotips d'organismes oficials

‘El Gordo’ deixe 2 milions d’euros a Pena-roja

El 26.590 del centre aragonès ‘El Cachirulo’ de Reus va arribar fins a Pena-roja de mans d’un fill del poble, que en va vendre a familiars, amics i veïns

Video Thumbnail
El Gordo de Nadal a PNRJ
‘El Gordo’ ha esquitxat el Matarranya. Uns quants veïns de Pena-roja de Tastavins van comprar participacions del primer premi de la loteria de Nadal. El 26.590 del centre aragonès ‘El Cachirulo’ de Reus va arribar fins a Pena-roja de mans d’un fill del poble, que en va vendre a familiars, amics i ve

‘El Gordo’ ha esquitxat el Matarranya. Uns quants veïns de Pena-roja de Tastavins van comprar participacions del primer premi de la loteria de Nadal. El 26.590 del centre aragonès ‘El Cachirulo’ de Reus va arribar fins a Pena-roja de mans d’un fill del poble, que en va vendre a familiars, amics i veïns.

A Pena-roja, el 22 de desembre pareixia un dia més, i no hi va haver grans celebracions al carrer. Però els veïns agraciats amb el primer premi de la loteria no podien amagar la il·lusió d’haver aconseguit el ‘Gordo de Nadal’. I és que un bon pessic dels 320 milions d’euros que ha repartit el 26.590 han arribat al Matarranya gràcies a un fill de Pena-roja que va vendre participacions als familiars, amics i veïns del seu poble natal.

Cada any, este veí del poble ofereix participacions del centre ‘El Cachirulo’, del qual és membre i que enguany la sort ha volgut que el seu número fos l’agraciat amb el primer premi. S’estima que fins a 2 milions d’euros s’han pogut arreplegar entre veïns de Pena-roja i la gent provinent d’este poble del Matarranya, però que viuen al litoral de Barcelona, Tarragona i Castelló.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans