Logotips d'organismes oficials

Ple total en la representació teatral del ‘Betlem Vivent’ de Queretes

Quinze anys porten a Queretes representant l’obra de teatre el ‘Betlem vivent’

Video Thumbnail
Teatre Belen Vivent Queretes
Quinze anys porten a Queretes representant l’obra de teatre el ‘Betlem vivent’. Es tracta d’una representació que porten a terme des de l’AMPA de l’escola i on participen tots els xiquets del poble. Una cita obligada per als familiars dels actors, però que a poc a poc va atraient un públic més ampli

Quinze anys porten a Queretes representant l’obra de teatre el ‘Betlem vivent’. Es tracta d’una representació que porten a terme des de l’AMPA de l’escola i on participen tots els xiquets del poble. Una cita obligada per als familiars dels actors, però que a poc a poc va atraient un públic més ampli, que acaba omplint any rere any el recinte firal de la localitat.

L’argument de l’obra no admet moltes sorpreses, però en cada edició intenten fer-la un poquet diferent per despertar l’interés del públic. Per això els actors han d’assajar amb ganes, els més grans acostumen a tindre els papers amb més text i el nen jesús sempre el representa el més xicotet. A més, enguany fins i tot s’hi van involucrar alumnes que ja van a l’institut.

Per acabar d’arrodonir la jornada, el grup de jotes de Queretes va oferir un recital de nadales. Tot el recaptat la tarda del 22 de desembre, l’AMPA ho destinarà a l’excursió de final de curs dels alumnes de l’escola.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank