Logotips d'organismes oficials

Els xiquets de Calaceit disfruten d’unes festes carregades propostes nadalenques

Des de l'AMPA s'encarreguen d'organitzar actes com el Tronc de Nadal, la tarda de jocs o l'arribada del patge i els Reixos

Video Thumbnail
Activitats Nadal Calaceit
L'AMPA de l'escola de Calaceit aprofita aquests dies de Nadal per organitzar diferents activitats per als xiquets i xiquetes del poble. Els alumnes compten amb dues setmanes sense classes, per això els pares i mares omplen les tardes perquè els més menuts estiguen entretinguts. Van fer el tronc de n

L’AMPA de l’escola de Calaceit aprofita aquests dies de Nadal per organitzar diferents activitats per als xiquets i xiquetes del poble. Els alumnes compten amb dues setmanes sense classes, per això els pares i mares omplen les tardes perquè els més menuts estiguen entretinguts. Van fer el tronc de nadal, una tarda de jocs i ara només queda l’arribada dels reis mags.

El passat dissabte, 28 de desembre, el poliesportiu de Calaceit es va omplir de xiquets amb ganes de passar-ho be. Un grup d’animació va ser l’encarregat d’amenitzar una de les tardes d’aquest Nadal amb un espectacle de màgia, jocs d’habilitat, pintacares i sortejos.

Els xiquets i xiquetes aprofiten al màxim aquests dies de festa, però tenen la ment posada sobretot en el que està a punt d’arribar. Demà el patge real els recollirà les cartes i el diumenge, si s’han portat bé, els reis els portaran algun regalet. També s’acostaran fins a la residència a fer una vistita i donar-los un detallet als més majors. Des de l’AMPA estan contents de preparar aquestes activitats i d’ajudar als reis mags a repartir il·lusió per tot el poble.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans