Logotips d'organismes oficials

La biblioteca de Vall-de-roures i Creu Roja repeteixen la campanya ‘un quilo per un llibre’

La iniciativa solidària ja ha intercanviat una trentena de llibres per aliments

Video Thumbnail
Campanya un quilo un llibre
El nadal és motiu d'alegria i festa, però hi ha famílies del territori que pateixen necessitats econòmiques i en aquestes dates pateixen més si cap. És per això que, des de la biblioteca de Vall-de-roures amb col·laboració amb la Creu Roja, han tornat a engegar per quart any consecutiu la campanya u

El nadal és motiu d’alegria i festa, però hi ha famílies del territori que pateixen necessitats econòmiques i en aquestes dates pateixen més si cap. És per això que, des de la biblioteca de Vall-de-roures amb col·laboració amb la Creu Roja, han tornat a engegar per quart any consecutiu la campanya un llibre per un quilo. Una iniciativa que busca potenciar la donació d’aliments tornant el gest solidari amb un llibre de regal.

A la biblioteca de la capital de Matarranya hi ha un raconet destinat a la solidaritat. La idea és molt senzilla, els usuaris donen un quilo de menjar i a canvi s’emporten un llibre que ja no té cabuda en les estanteries. Enguany s’ha ampliat a productes d’higiene infantil i material escolar. Aquest és el quart any de la campanya un quilo per un llibre, on els usuaris habituals de la biblioteca solen col·laborar.

Aquesta setmana és la recta final de la campanya, que ha repartit ja una trentena de llibres amb el senzill gest de portar un kilo a la biblioteca.

Tot el recollit en aquesta campanya està destinat a la Creu Roja. Des d’allí es repartirà a les famílies de la comarca que tenen necessitats per tal de donar-los un cop de mà.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans