Logotips d'organismes oficials

A última hora del dia no remet el temporal i la neu seguix caent

Durant la jornada s'ha registrat, almenys, un accident de tràfic i Protecció Civil demane voluntaris

Els serveis de Protecció Civil del Matarranya necessiten urgentment la col·laboració de voluntaris / Foto: NDM

Després d’una intensa jornada de nevades, el temporal no remet. La neu ha estat present durant tot el matí i la major part de la tarde a tot el Matarranya. A partir de les 19:00 h, a la part baixa de la comarca ha començat afluixar, pel que al nord del Matarranya pareix que remet el temporal i en alguns llocs en moments està plovent. A la zona centre pareix que a hores d’ara ha baixat la intensitat de la nevada. Al sud continua nevant en intensitat.

Més de 50 centímetres de neu s’acumulen ara mateix a punts de la serra com al municipi de Beseit. Esta vegada, Vall-de-roures també ha estat una de les poblacions en acumular més precipitació, acumulant més de 30 centímetres de neu a mitja tarde. Els pobles del nord han pogut veure com les seues cases es pintaven de blanc alhora que la part sud de la comarca, més acostumada a este tipus de precipitacions.

blank

Accident a Ràfels a causa del temporal / Foto: NDM

A les 19:00 h la Direcció General de Tràfic comunicava les últimes incidències a les carreteres de l’estat. En este sentit, destaque la impracticabilitat de la A-1413 de Calaceit a Vall-de-roures que ha estat pràcticament durant tota la jornada tallada al tràfic en ambos sentits. A altres vies com la carretera N-232 des de Ràfels a Mont-roig i d’este a Vall-de-roures s’han prohibit la circulació a camions i vehicles articulats i és obligat l’ús de cadenes, encara que els veïns la consideren “impracticable”.

Es recomane no fer ús d’estes vies en la mesura de lo possible. Durant la jornada s’ha registrat, almenys, un accident de tràfic sense conseqüències greus al territori.

Les maquines llevaneus de la Comarca del Matarranya han parat a les 7 de la tarde després d’una intensa jornada i reprendran els treballs demà a les 6:30 hores. Els serveis de Protecció Civil del Matarranya necessiten urgentment la col·laboració de voluntaris per a poder controlar la situació comarcal. Tots els interessats poden posar-se en contacte en la Comarca del Matarranya o els seus ajuntaments.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank