Logotips d'organismes oficials

Poble Nostrum, punk rock amb ‘saxo’ al Matarranya

Els integrants són Carlos Pina, baix i veu, Javier Segurana, bateria, i Iñaki Suñer, el saxofon.

El nou grup als estudis de Ràdio Matarranya. / Foto: S. Colomer

Un nou projecte musical arriba al Matarranya després d’un any de música. Els integrants, Carlos Pina, baix i veu, Javier Segurana, bateria, i Iñaki Suñer, el saxofon del grup, van apostar pel naixement de ‘Poble Nostrum‘, nom sota el qual sonarà la seua música, després que diverses agrupacions musicals de les quals formaven part es dissolgueren. Javier Segurana i Carlos Pina també van formar part del nucli d’Omeveigues i Eixam. La novetat serà el toc del saxofon. De les mans d’Iñaki Suñer la música punk i rock que caracteritzarà ‘Poble Nostrum‘ comptarà amb un toc d’aquest instrument de vent.

“No sol estar molt present en aquest tipus de grups, però va sorgir de manera espontània i ens va agradar el resultat”, va apostar Suñer pel seu instrument. La producció la realitzen per separat. La posada en comú de les idees que posteriorment porten als estudis es va desenvolupant tal com sorgeix la música. “Per la meua banda, conte amb un petit estudi i encara estem separats, després és al local d’assaig on finalment li donem forma a la cançó”, va explicar Pina.

De moment, ‘Poble Nostrum‘ té ja 10 peces llestes per veure la llum que es complementaran amb altres quatre a les que els queden els últims retocs. Amb les seues melodies i lletres, l’agrupació toca temes socials d’actualitat i dels seus orígens i arrels tal com el seu nom reflecteix. El grup té previst que en un parell de mesos les seues primeres cançons surten al públic.

Mitjans