Logotips d'organismes oficials

El festival internacional ‘Matarraña Music Experience’ arriba al juny

La primera edició d'aquest nou format se celebrarà l'últim cap de setmana de juny en la localitat de Mont-roig

Cartell de l'event / Foto: NDM

Aquest estiu el Matarraña es convertirà en seu d’un nou festival de música rock. El Matarraña Music Experience o MAT 3R, com han batejat els seus creadors, pretén perseguir la línia dels festivals internacionals de música aportant un valor afegit a la marca territorial i acollir un reconegut esdeveniment musical.

El binomi entre música i naturalesa que “creiem que és la tendència que tenen els festivals espanyols actualment”, segons un dels creadors, José María Naranjo, es complementa a la perfecció amb el territori natural de la comarca.

La primera edició d’aquest nou format se celebrarà l’últim cap de setmana de juny en la localitat de Mont-roig i comprendera diferents concerts de música de bandes nacionals i internacionals. A més, l’esdeveniment va nàixer amb un compromís mediambiental centrat en minimitzar l’impacte mediambiental apostant per un festival sostenible i amb la creació de la plataforma MAT 3R. Els creadors del festival, juntament amb l’ajuntament de Monroyo, plantaran 500 arbres per a compensar la quantitat de CO2 emesa amb la celebració del festival.

PAULA VIVER
Mitjans