Logotips d'organismes oficials

El bar de Arenys de Lledó torna a estar obert al públic

Arenys només compta amb aquest bar i estar diverses setmanes sense els seus serveis no deixa de ser una manca

Exterior de l'Hostal i Bar 'La Sociedad' al Carrer Molí d'Arenys de Lledó. / Foto: NDM

Després de que el mes de novembre passat caduqués la concessió de les instal·lacions als anteriors responsables, l’Ajuntament de la localitat va voler canviar la forma de contractació del local a la recerca d’una idoneïtat que combinés els serveis que ofereix de pernoctacions, restauració i servei social. En aquest sentit el mes de gener passat va sortir a licitació la gerència del local a la qual es van presentar diversos interessats.

El passat cap de setmana es va reobrir l’establiment al públic. “Estem molt il·lusionats amb la reobertura. Arenys només compta amb aquest bar i estar diverses setmanes sense els seus serveis no deixa de ser una manca”, va explicar Xavi Cortés, alcalde de la localitat. ‘A priori’ l’obertura del bar tindrà certa continuïtat i s’estendrà en un llarg període de temps. L’actual encarregat regentarà el bar durant els pròxims cinc anys amb possibilitat de prorrogar-lo dues més.

PAULA VIVER
Mitjans