Logotips d'organismes oficials

Massalió comence a desinfectar carrers i recorde que no està permès sortir al carrer

Diversos veïns de la localitat ja han segut multats per anar a comprar acompanyats o sortir de casa sense un propòsit justificat

Video Thumbnail
Situació pobles Massalió
Massalió va començar este dimecres la desinfecció dels carrers. Com tots els municipis, en la declaració de l’Estat d’Alarma van tancar tots els serveis i espais públics des de l’Ajuntament. Este dimecres van començar en les labors de desinfecció que, tal i com va comentar Rafa Martí, alcalde del mu

Massalió va començar este dimecres la desinfecció dels carrers. Com tots els municipis, en la declaració de l’Estat d’Alarma van tancar tots els serveis i espais públics des de l’Ajuntament. Este dimecres van començar en les labors de desinfecció que, tal i com va comentar Rafa Martí, alcalde del municipi “són més que res per a previndre perquè només son efectives durant unes hores”.

Pel moment, a la localitat, no han registrat cap incidència de visitants que haguen acudit a Massalió com a segona residència, encara que “sí que es el cas de varies persones que els va agafar l’Estat d’Alarma a Massalió i han decidit quedar-se”.

L’alcalde va aprofitar per a demanar a la gent que no surto de casa, i va recalcar que no es pot sortir a caminar ni a passejar als gossos més de 20 minuts. Diversos veïns de la localitat ja han segut multats per anar a comprar acompanyats o sortir de casa sense un propòsit justificat. “No volem acumular molta informació per a no crear alarmes psicològiques, encara que entenem que es una situació complicada”, va explicar Martí.

REDACCIÓ
Mitjans