Logotips d'organismes oficials

L’escriptor de Beseit Silvestre Hernández deixa de forma gratuïta tres dels seus llibres durant el confinament

Els llibres són de temàtiques diferents i comprenen a tots els públics. Podem trobar 'El escondite de la jirafa', 'El beso del lagarto' i 'La sombra del pavo real'

Les iniciatives per ajudar a distraure’s durant el confinament són molt variades i arriben de tots els llocs. La idea d’aportar allò que cada un pot i allò que sap fer és el que ha fet Silvestre Hernández, en el seu cas a través de l’escriptura. L’autor ha deixat de marea gratuïta tres de les sobres perquè així la gent puge tenir una altra alternativa d’entreteniment. Els llibres que ha deixat de forma lliure són de temàtiques diferents i comprenen a tots els públics. Concretament, podem trobar per als més petits ‘El escondite de la jirafa’; una obra de ciència-ficció i fantasia com ara ‘El beso del lagarto’ que ja avançava el risc d’una pandèmia en el nostre planeta; i per últim també podem gaudir de la seva novel·la policíaca ‘La sombra del pavo real’.

Totes aquestes obres, que habitualment es poden adquirir a kinddle a Amazon, actualment es poden trobar a la pàgina web de l’autor www.silvestrehernandez.com de forma gratuïta. Una mesura que no ha de confondre’s amb pirateria, és el mateix autor que amb el permís dels editors vol que els seus llibres durant uns dies siguin complement lliure pera que la gent tinguin una altra distracció.  “És un període molt excepcional” va recalcar l’autor.

Silvestre Hernández és un autor de Barcelona que fa una trentena d’anys va venir a viure al Matarranya i que actualment es troba instal·lat a Beseit. En la seva trajectòria d’escriptor compte amb unes 20 obres literàries que tracten gèneres molt variats: novel·les juvenils i infantils, comptes, novella negra i policíaca, novel·la històrica i fins i tot assajos i guions de cinema. Silvestre Hernández també va ser director de l’institut d’Educació Secundària Matarranya de Vall-de-roures.

JOSÉ BLANCH
Mitjans