Logotips d'organismes oficials

Ràfels regala llibres triats personalment a cada alumne de l’escola per Sant Jordi

Van fer una tria d'obres personalitzada a cada alumne tenint en compte els seus gustos i els van repartir casa per casa duran el dia 23 d'abril

Col·lecció de llibres en una biblioteca. / Foto: NDM

El Sant Jordi de 2020 ha estat una celebració particular a tot el Matarranya, però a pesar de les dificultats de la situació gran part dels pobles del territori han buscat alternatives per festejar el Dia del Llibre i el Dia d’Aragó. La majoria dels pobles han decidit celebrar una lectura virtual amb ajuda dels veïns i veïnes.

En aquest cas, des de l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Ràfels van decidir regalar als xiquets i xiquetes del poble un llibre. Per això, van contactar amb la professora del municipi i ella els va aconsellar en l’elecció dels llibres. Van fer una tria d’obres personalitzada a cada alumne tenint en compte els seus gustos i els van repartir casa per casa duran el dia 23 d’abril, sent així de gran sorpresa per als xiquets.

L’escola de Ràfels té actualment 15 alumnes entre infantil i primària. Aquest fet ha estat el motiu clau per poder triar els llibres, ja que tant els alumnes, com la professora i els encarregats de l’ajuntament es coneixen. Un cop triat els llibres, des de l’Ajuntament es van ficar en contacte amb la llibreria i aquesta els hi va fer arribar els llibres per evitar el desplaçament d’anar-los a buscar.

JOSÉ BLANCH
Mitjans