Logotips d'organismes oficials

El centre d’hospitalització habilitat a l’Hotel Ciudad de Alcañiz ja ha tancat les seves portes

Es van habilitar 25 habitacions per ajudar a disminuir la pressió assistencial de l'Hospital d'Alcanyís

El centre d’hospitalització domiciliària concentrada que s’havia habilitat a l’Hotel Ciutat d’Alcanyís va tancar ahir a la tarda les seves portes després de traslladar a l’Hospital d’Alcanyís a l’últim pacient que quedava en ell des d’aquest cap de setmana. La planta habilitada a l’hotel ha servit per a ajudar a disminuir la pressió assistencial de l’Hospital d’Alcanyís durant les setmanes més complicades del COVID-19.

Per les 25 habitacions d’hospitalització domiciliària que es van habilitar fa un mes han passat pacients amb coronavirus, amb simptomatologia lleu però amb unes circumstàncies específiques que feien més aconsellable l’ingrés que l’estada en el domicili particular. Les habitacions es van adaptar deixant el mobiliari imprescindible i adoptant les mesures d’higiene oportunes. En els pròxims dies es procedirà a traslladar el material i a desinfectar l’espai.

Actualment l’Hospital d’Alcanyís compta amb un total de 3 ingressats per coronavirus, una xifra molt baixa en comparació a les de fa dues setmanes quan el número rondava els 50 pacients ingrats per COVID-19.

REDACCIÓ
Mitjans