Logotips d'organismes oficials

El coronavirus canvia els hàbits de consum de carn

Les carnisseries han registrat un major volum de compres dels veïns del poble

Video Thumbnail
Carnisseria PNRJ
La crisi del coronavirus ha portat un canvi obligat dels hàbits de consum de la població. L'alimentació és un dels que més s'ha vist afectat. Amb el tancament dels establiments de restauració, la gent cuina i menja a casa. I productes molt lligats a bars i restaurants, com la carn d'oví, caprí o bov

La crisi del coronavirus ha portat un canvi obligat dels hàbits de consum de la població. L’alimentació és un dels que més s’ha vist afectat. Amb el tancament dels establiments de restauració, la gent cuina i menja a casa. I productes molt lligats a bars i restaurants, com la carn d’oví, caprí o boví, estan patint importants davallades de consum.

A la carnisseria de Pena-roja al Matarranya han notat un major volum de vendes. Al limitar els desplaçaments la majoria dels veïns compra tot el referent a carn a la carnisseria del poble. A més, ara la majoria de gent opta per fer compres més grans i fer encàrregs per telèfon.

El que si han notat en este comerç és una baixada en les compres de gent de fora. Abans del confinament, tenien clients de pobles veïns i els caps de setmana de visitants que tenen aquí la segona residència. Esta situació ha fet també que no obrin els dissabtes i que hagin reduït l’horari d’entre setmana.

Pel que fa a l’abastiment, no tenen problemes, a més a la carnisseria segueixen fent elaborats com els embotits i especialitats de xarcuteria.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans