Logotips d'organismes oficials

La biblioteca de Mont-roig organitza un concurs literari obert a tothom

Les obres es poden presentar fins al 22 de maig i el premí serà un lote de llibres en cada una de les quatre categories diferents

El concurs literari està organitzat per la Biblioteca municipal i l'Ajuntament de Mont-roig. / Foto: NDM

El concurs literari està organitzat per la Biblioteca municipal i l’Ajuntament de Mont-roig i és completament obert respecte a la tipologia de les obres. Ja que es poden presentar des de comptes, relats curts a novel·les. Així mateix, tampoc hi ha un mínim ni màxim de fulles.

Pel que fa a les categories, en el concurs poden participar totes les persones, ja pràcticament trobem classificacions per totes les edats. Els més menuts, d’entre 0 i 7 anys poden participar presentat un dibuix amb un títol fent referència al conte inventat pel concursant. Des de l’organització han destacat que es tindrà en compte l’originalitat, presentació i coherència del text. D’altra banda també hi ha una altra categoria per persones de 8 a 12 anys; una tercera de 13 a 18 anys; i per últim una de 19 a 100 anys.

Les obres es poden presentar fins al 22 de maig i el premi serà un lote de llibres en totes les categories. Tots els comptes seran publicats a la revista de Mont-roig Plana Rasa. Per presentar les obres els interessats en participar poden enviar la seva proposta a bibliotecamonroyomola@ gmail.com de la biblioteca. Per més informació del concurs podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Paral·lelament, des de la biblioteca de Mont-roig estan organitzant altes activitats de forma online com ara exercicis d’estimulació cognitiva, passatemps o comptes en cadena que principalment van dirigits a gent gran i en els quals participen activament uns 10 usuaris.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank