Logotips d'organismes oficials

El 20 aniversari del Franja Rock tampoc podrà celebrar-se aquest estiu

El certamen que tenia prevista la seua celebració per al pròxim 26 i 27 de juny, però queda anul·lat per motius de seguretat

Un certamen d'estil principalment ska, rock i punk que ajuntava anualment a la localitat de Pena-roja a unes 300 persones. / Foto: NDM

Un dels festivals del Matarranya amb major recorregut en el temps és el Franja Rock, que també s’ha vist afectat per la crisi del COVID-19. “Vam estar contemplant opcions amb la junta i els socis però vista la situació ens ha semblat poc coherent celebrar-ho, sobretot tenint en compte que gran part dels veïns i veïnes del Matarranya són població de risc”, va comentar Javi Mestre, president de l’Associació de Jovens de Pena-roja.

D’aquesta manera, des de l’organització han hagut de prendre la decisió d’anular el certamen que tenia prevista la seua celebració per al pròxim 26 i 27 de juny d’aquest any. Una celebració molt especial que arribava a la seua vintena edició i que tal com asseguren des de l’organització tenien preparat un festival molt especial amb un cartell de major catxe i arribar per a abastar a un públic més ampli. “El Franja Rock és germanor i encara que ho organitzem els joves, volem englobar també a nens i gent més gran”, va explicar Mestre.

El festival de música de Pena-roja de Tastavins per motius de seguretat haurà d’esperar a celebrar el seu 20 aniversari més endavant. Un certamen d’estil principalment ska, rock i punk que ajuntava anualment a la localitat de Pena-roja a unes 300 persones. El festival habitualment iniciava la nit del divendres amb un sopar entre els socis i una posterior festa amb música, tot i que els actes principals són el dissabte. Una jornada en la qual es fan jocs per als xiquets, exposicions i mostres per adults i altres activitats com concerts en acústic o tallers. El plat fort arribava la nit del dissabte a un seguit de grups musicals que tocaven fins a les altes hores de la matinada.

REDACCIÓ
Mitjans