Logotips d'organismes oficials

El Juan Cabré reobri les seues portes en l’exposició de Yol de Yeste i Paco Lafarga

La presentació del 13 de març es va cancel·lar per l'alerta nacional del COVID-19

Video Thumbnail
Obertura museu Juan Cabré Calaceit Epo Yol Yeste i Paco Lafarga
Els museus del territori reprenen la seua activitat normal després de tres mesos tancats al públic. El Juan Carbré obri avui les seues portes i inaugura finalment l'exposició El Palacio Oculto de las Siete Puertas que havia de començar a visitar-se abans que es declarara l'estat d'alarma. De fet, am

Els museus del territori reprenen la seua activitat normal després de tres mesos tancats al públic. El Juan Carbré obri avui les seues portes i inaugura finalment l’exposició El Palacio Oculto de las Siete Puertas que havia de començar a visitar-se abans que es declarara l’estat d’alarma. De fet, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el museu, en col·laboració amb l’Associació de Dones i Consumidors Kalat-Zeyd i l’ajuntament, pretenien presentar l’espai divendres passat 13 de març, jornada en la qual es va anunciar el decret d’estat d’alarma a escala nacional.

Amb motiu de la reobertura, es podrà contemplar l’exposició de dibuixos que Paco Lafarga ha creat per a il·lustrar el llibre escrit per Yol de Yeste. En total, componen l’exposició unes 35 il·lustracions realitzades al llapis i carbó sobre paper.

L’obra de Yeste es tracta d’un llibre escrit a manera de poemes en el qual l’autora rescata una de les llegendes orals contades pel seu besavi, «el papà Manuel», que comença en el palau de la Alfajería i acaba als Ports de Beseit. En el llibre inspirat al Matarranya, apareix la protagonista dels seus llibres “la niña del pañuelo”, que és el personatge principal del seu primer lliure Sueños desde el silencio. El personatge és una representació de l’autora anys arrere.

REDACCIÓ
Mitjans