Logotips d'organismes oficials

La Era Rural llança una nova beca de formació per a emprenedors

El termini d'inscripció per a formar part de les idees d'emprenedoria o dels negocis de joves emprenedors s'acaba el pròxim 26 de juny

blank
La formació este any serà online i permetrà que molts més alumnes puguen assistir a les classes. / Foto: NDM

El programa de Joves Dinamitzadors Rurals d’Aragó sota el nom de La Era Rural continua incidint en la revitalització territorial. El projecte, un dels més proactius de la comunitat, llança este mes de juny una nova formació intensiva i gratuïta per als projectes o futurs negocis d’emprenedors.

Les conegudes Start-up o empreses emergents seran les protagonistes d’esta formació. Més concretament, les seleccionades en la convocatòria Start-up 2020. Els participants d’este projecte s’autodenominen com a “persones joves amb una idea a desenvolupar en el territori rural aragonés”. Per a ells es llança esta nova formació de huit sessions formatives i exercicis pràctics que es complementarà amb webinars optatius.

El desenvolupament d’aquesta formació becada denominada com a Start-up 2020 es porta realitzant diversos anys. “En edicions anteriors la beca es realitzava en forma d’intensiu”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de Joventut de la Comarca. Els participants passaven una setmana treballant junts en la seua emprenedoria i compartint experiències, vivències i creences sobre el seu futur. Enguany el caràcter online de la formació permetrà que molts més alumnes puguen assistir a les classes. “Enguany no hi haurà límit d’inscrits i podran participar tots els interessats vinculats al territori”, va assegurar Gasulla.

La nova Start-up 2020 cerca enfortir les capacitats d’estos joves perquè en eixir de la mateixa puguen emprendre el seu propi viatge laboral. Des de la definició de la seua pròpia idea, passant pels continguts econòmics de la creació d’un negoci i fins a l’aplicació a la realitat a través de la comunicació de marca.

El termini d’inscripció per a formar part de les idees d’emprenedoria o dels negocis de joves emprenedors s’acaba el pròxim 26 de juny.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank