Logotips d'organismes oficials

La DPT convoca ajudes per 110.000 per a la creació i el manteniment de multiserveis rurals

El termini de sol·licitud per a les dos convocatòries és de 20 dies a partir del 14 de juliol de 2020

La diputada de Desenvolupament Territorial María Ariño i diputats de la Diputació de Sòria i representants municipals. / Foto: NDM

Els ajuntaments de la província de Terol ja poden sol·licitar les ajudes per a la creació i manteniment de multiserveis rurals. En total són 110.000 euros repartits en dos convocatòries: la de nova implantació compta amb 72.000 euros i la d’equipament i conservació amb 38.000 euros. La partida ha crescut en un 60% respecte als pressupostos de l’any anterior.

La diputada delegada de Desenvolupament Territorial, María Ariño, va assenyalar que “des de la DPT apostem clarament pels multiserveis perquè els considerem un servei essencial per a molts dels nostres municipis. Per això hem duplicat la partida, assegurant-nos de poder posar en funcionament el major número possible dels multiserveis que ens demanden”.

La convocatòria per a la nova implantació, amb un import total de 72.000 euros, té per objectiu subvencionar l’execució de les actuacions necessàries per a la primera posada en funcionament de multiserveis rurals. Podran ser beneficiaris els ajuntaments o per als seus barris rurals o les entitats locals menors que presenten les seues sol·licituds per a participar. Es consideren nous multiserveis aquells que no hagen sigut posats en funcionament al servei del públic abans de l’1 de gener d’este mateix any.

Les obres, l’equipament o el mobiliari s’han de vincular a un local de propietat o ús municipal mitjançant el corresponent contracte d’arrendament. No haurà d’existir en el municipi, entitat local menor o barri d’implantació un establiment que preste els mateixos serveis per als quals se sol·licita el multiserveis rural.

El termini de sol·licitud per a les dos convocatòries és de 20 dies a partir del 14 de juliol de 2020, i les sol·licituds han de presentar-se exclusivament a través de la Seu Electónica de la Diputació Provincial de Terol.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank