Logotips d'organismes oficials

Es cancel·la la Fira de Setembre de Vall-de-roures deixant a la localitat sense la segona mostra anual

El Consistori va suspendre la fira oficialment durant el passat ple ordinari

Veïns del Matarranya durant la Fira de Maig de l'any passat. | Foto: P.Viver

La Fira de Setembre de Vall-de-roures tampoc se celebrarà. La segona cita firal anual de la localitat deixa a la capital comarcal sense cap de les dos cites que reunixen any rere any veïns del Matarranya entorn als carrers de la part més nova del municipi.

El Consistori de Vall-de-roures, de manera unànime, va prendre la decisió oficial en l’últim ple ordinari que va cancel·lar esta cita que havia de celebrar-se, com de costum, el primer fi de setmana de setembre i que, de manera extraoficial, ja s’havia donat per cancel·lada durant les últimes setmanes. “A causa de la crisi sanitària i amb els rebrots que està havent-hi vam creure que no era oportú continuar mantenint la fira”, va apuntar sobre este tema el primer edil de la localitat, Carlos Boné.

En este sentit, la cancel·lació de la fira se suma a la sèrie d’actes i esdeveniments suspesos per a evitar aglomeracions com ara les Festes Majors o els actes culturals alternatius. El recorregut firal no podria haver mantingut les distàncies de seguretat necessàries entre els vianants que recorren habitualment els carrers aglomerats.

REDACCIÓ
Mitjans