Logotips d'organismes oficials

La Federació de Jubilats i Pensionistes del Matarranya retorne l’ajuda econòmica a la Comarca

Prop d'uns 1500 € seran destinats a l'entitat comarcal pel servei que considero

federació de jubilats i pensioninstes del matarranya
Trobada comarcal de Jubilats i Pensionistes a Mont-roig l'any passat. / Foto: NDM

La situació excepcional marcada per la COVID-19 ha obligat a modificar el transcurs normal del calendari portant a la cancel·lació de tota mena d’activitats i esdeveniments socials. En este sentit, any rere any la Federació Comarcal de Jubilats i Pensionistes del Matarranya a través d’un conveni amb la Comarca del Matarranya rep una ajuda econòmica amb la finalitat de realitzar activitats en el territori.

No obstant això, la nova normalitat fruit de la pandèmia global del coronavirus ha portat a la Federació a suspendre les seues activitats, i per això, ha decidit retornar esta ajuda a la Comarca perquè la destino en allò que considero menester: “Serà la Comarca la que decideixi a què destinarà l’ajuda que normalment rebíem per a les activitats que fèiem”, explicava Fernando Gil, president de la Federació Comarcal de Jubilats i Pensionistes del Matarranya.

Esta ajuda per a activitats sol comptar amb un pressupost aproximat d’uns 1500 € que seran destinats a l’entitat comarcal. Tal com ho argumentava el president, “com des de la Comarca del Matarranya suposem que tenen més gastos dels habituals, vam decidir amb la Junta Executiva que la subvenció que ens donaven per a les activitats la destinaren per a les despeses socials que ells creguen oportunes”.

Una de les activitats de major èxit que realitza la Federació Comarcal de Jubilats i Pensionistes del Matarranya és la trobada comarcal de Jubilats i Pensionistes i que en este 2020 hauria arribat a la seua vuitena edició. Anualment esta concentració se celebra en un municipi diferent del Matarranya i congrega a multitud de participants. No obstant això, “a causa de les circumstàncies enguany estem limitats a no poder fer les activitats que féiem normalment”, va sentenciar Gil.

REDACCIÓ
Mitjans