Logotips d'organismes oficials

Morella viurà un estiu diferent amb la música i la cultura com a protagonistes del mes d’agost

El Diluvi, Pep Gimeno Botifarra i Xavi Sarrià actuaran a Morella

El grup el Diluvi actuarà a Morella al mes d'agost. | Foto: NDM

Este estiu serà diferent a Morella i la programació ha canviat respecte al que és habitual a la ciutat. “Un agost atípic que dins de la situació, i totes les mesures, sigue el millor posible sense cap tipus d’incidència”, va explicar l’alcalde Rhamsés Ripollés. La ciutat va implementar un pla de comunicació del sector empresarial que ha valorat el turisme del mes de juliol com a “positiu”, encara que ha hagut una baixada “fortíssima” de visitants. El turisme a Morella ha estat liderat pel turisme nacional i de proximitat que ha començat una tendència ascendent també durant els primers dies d’agost.

La ciutat porte anys sen líder en activitats culturals. Així, les activitats culturals seran les protagonistes també d’este estiu atípic amb els concerts Pep Gimeno Botifarra, el Diluvi i Xavi Sarrià en la que seria la setmana de festes a Morella. “Està clar que no tindrem les festes com les coneixíem fins ara però hem continuat fent teatre, conferències i concerts adaptats per a fer la cultura segura”, va assegurar Ripollés.

D’esta manera, el Diluvi actuarà el diumenge 16 d’agost amb la seua gira Vine amb mi. El concert de Pep Gimeno Botifarra serà el 18 amb l’espectacle Deixa’t estar de romanços. Finalment, Xavi Sarrià tocarà el 21 en un concert en acústic junt amb Key Day. Tots tres concerts seran a l’Espai Firal a les 23.00 hores.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, va destacar que “hem preparat algunes activitats per al mes d’agost amb els concerts de Xavi Sarrià, el Diluvi i Pep Gimeno Botifarra com a principals, encara que hi haurà més actuacions musicals”. L’edil va comentar que “les diferents activitats programades seguiran els protocols i mesures de seguretat per a evitar contagis” així va dir que “serà necessari adquirir les entrades de manera anticipada a través d’una plataforma electrònica a partir del dissabte”.

Les entrades s’han de comprar de manera anticipada a través d’una plataforma electrònica a partir del dissabte per a controlar l’aforament dels espais. Així, estos concerts tindran lloc a Morella amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. A més d’estos, concerts de l’Associació Musical Mestre Candel, la Rondalla de Morella i actuacions de Morella Sonora, entre altres, completen l’agenda cultural de la ciutat en aquest mes.

REDACCIÓ
Mitjans