Logotips d'organismes oficials

Arenys de Lledó agraïx als participants dels concursos d’escriptura i dibuix de Sant Jordi

L'Ajuntament d'Arenys de Lledó ha entregat a tots els participants un joc educatiu o un llibre

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, Arens va voler donar llum al confinament del mes d’abril. Per a això, la localitat, a causa de la impossibilitat de trobar-se als carrers, va organitzar un concurs artístic en el qual tingueren cabuda totes les arts possibles i tots els veïns de la localitat. En els dies de les Festes Majors el Consistori ha volgut atorgar els guardons del concurs que va tindre gran participació.

La proposta va convertir les vesprades del confinament en un concurs de dibuix de temàtica lliure per als més xicotets i un concurs d’escriptura, en prosa o en vers, per als més grans. Un concurs online que es va realitzar a través del grup de WhatsApp dels veïns de la localitat i les diferents xarxes socials de la localitat sota l’etiqueta #SanJorgeArens2020.

Tal com ja van comunicar durant el llançament del concurs, no s’ha premiat per tècnica, qualitat o estil, sinó per la participació dels veïns d’Arenys. L’Ajuntament d’Arenys de Lledó ha entregat a tots els xiquets participants un joc educatiu i també ha reconegut la participació dels majors amb el lliurament de llibres, un dels símbols del dia d’Aragó. “Hem rebut fins i tot vídeos de xiquets donant-nos les gràcies per l’obsequi”, va assegurar Xavi Cortés, alcalde d’Arenys.

 

 

REDACCIÓ
Mitjans