Logotips d'organismes oficials

S’inaugura l’exposició ‘La Esencia del Matarraña’ de Rosa Vadrí

L'artista tarragonina "fascinada pel Matarranya" ha exposat la seua obra al Louvre

Video Thumbnail
Expo Pintura PNRJ Vadri
L'ermita de la Mare de Déu de la Font acull des d'este diumenge 'La Esencia del Matarraña'. L'artista Rosa Vadrí exposa la seua obra en un dels llocs més emblemàtics de Pena-roja de Tastavins, concretament en la 'Ermita de Dalt' del Santuari. La mostra recull detalls del territori que reflectixen la

L’ermita de la Mare de Déu de la Font acull des d’este diumenge ‘La Esencia del Matarraña’. L’artista Rosa Vadrí exposa la seua obra en un dels llocs més emblemàtics de Pena-roja de Tastavins, concretament en la ‘Ermita de Dalt’ del Santuari.

La mostra recull detalls del territori que reflectixen la identitat del Matarranya. “És una comarca que m’encanta i sempre que vinc busco certs detalls concrets d’estos pobles que es conserven tan autèntics”, va admetre l’artista que, encara que no compta amb cap vinculació directa amb el territori, va arribar com a turista i, tal com ella mateixa admet, va quedar fascinada. Façanes, portes o finestres es plasmen en quadres d’esta cèlebre artista reusenca que assegura que continuarà pintant vistes més generals o detallades del Matarranya en un futur. L’exposició es compon d’una sèrie de pintures a l’oli basades principalment en detalls arquitectònics i alguns quadres sobre la flora del lloc.

Vadrí ha exposat la seua obra en llocs tan reconeguts com el Museu del Louvre de la capital francesa. La seua exposició sobre el Matarranya es podrà visitar en l’ermita de Pena-roja fins al 30 de setembre.

REDACCIÓ
Mitjans