Logotips d'organismes oficials

Dos nous casos de COVID-19 confirmats al Centre de Salut de Calaceit

La web del Salut aragonés assigne un cas a les dades d'este dilluns i un altre corresponent al cap de setmana

Imatge d'arxiu. | Foto: NDM

Després d’algunes setmanes de tranquil·litat al Matarranya, tornen a aparèixer casos de la COVID-19. Així ho reflexe la pàgina web del Salut aragonés en la que apareixen dos nous positius corresponents a la zona de Salut de Calaceit d’este cap de setmana. Concretament s’assigne un cas a les dades d’este dilluns i un altre cas corresponent al cap de setmana. Dos positius que col·loquen en 12 el total de confirmats des del mes de març a esta zona sanitària i un total de 4 contagis des de principi del mes de setembre.

Els casos, dels que de moment es desconeix la localitat, podrien estar vinculats al mateix municipi o als assignats al sector. Massalió, La Vall del Tormo, Queretes, Lledó i Arenys són les altres localitats que perteneixen al Centre de Salut calaceità. En este sentit, qualsevol cas notificat als consultoris d’estos municipis apareixerie reflexat al centre de Calaceit.

L’hospital d’Alcanyís, al que es derivarien els casos greus per COVID-19 al Matarranya té actualment 42 llits ocupats per pacients infectats.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank