Logotips d'organismes oficials

Una nova família arribarà a Arenys per a regentar el bar

El centre oferix el servei de bar i restaurant, així com el servei de pernoctació en 6 habitacions i una suite

El Centre de Serveis d'Arenys de Lledó. | Foto: NDM

El centre de serveis múltiples d’Arenys de Lledó reobrirà finalment les seues portes. Després que el bar isquera a licitació el mes d’agost passat, poc més d’un mes després es reprendrà el servei del centre.

Els pròxims gerents del centre seran una família que es traslladarà al municipi, el que desembocarà en una nova inscripció en el centre educatiu de la localitat. “Estem molt contents que una parella jove es faça càrrec del centre, perquè sabem que és necessària la implicació i el treball dur”, va assegurar Xavier Cortés, alcalde de la localitat, “a més, als pobles xicotets l’escola és el reflex del futur”.

D’entre els dos candidats que es van presentar a la gestió del centre, finalment serà el segon classificat el que regentarà tots els serveis. El primer classificat, a qui es va atorgar primerament la gerència, va optar per renunciar.
El centre oferix el servei de bar i restaurant, així com el servei de pernoctació en 6 habitacions i una suite. Les instal·lacions del centre també acullen les activitats esportives comarcals i una sala de cinema que regenta l’associació cultural.

REDACCIÓ
Mitjans