Logotips d'organismes oficials

Els més menuts de Massalió van celebrar la Castanyada i Halloween a casa

El Club de la Joventut de Massalió s’adapta a les circumstàncies per dur endavant la festa

En un principi estava previst realitzar la tradicional xocolatada i l’exposició de carabasses a la plaça, que com cada any per estes dates organitza el Club de la Joventut de Massalió per als més menuts, però per precaució davant la covid-19 es va haver de suspendre.

No obstant això, els membres del Club, no van renunciar a la festa i van proposar als més menuts una altra alternativa: disfressar-se i participar en el concurs de carabasses decorades des de casa. Eva Blasco, membre de l’associació, explica que es va fer un pregó perquè els més petits s’apuntaren a una llista per poder participar. Així, la nit del 31, van sortir al carrer i van anar casa per casa obsequiant amb “chucheries” als xiquets i xiquetes que es van disfressar o bé van treure la seua carabassa decorada a la porta de casa. En el concurs de carabasses, segons apunta Eva Blasco “no va participar tanta gent com en les disfresses però sí que va haver-hi prou gent”.

Des del club de la Joventut de Massalió van compartir les fotografies de les carabasses per les seues xarxes socials on també van anunciar les guanyadores. Eva Blasco, ha destacat l’èxit de la iniciativa, i ha remarcat el fet que s’hagi adaptat per tal de mantenir la il·lusió dels xiquets i alhora moure’s una mica, ja que feia temps que no es feia res.

REDACCIÓ

Fotos cedides pel Club de la Joventut de Massalió

Mitjans