Logotips d'organismes oficials

La Portellada ja té seleccionades les fotos del calendari 2021

L’Associació Cultural El Portillo de la Amistad ha estat la impulsora del concurs fotogràfic

El racó desconegut del mes de juliol. | Foto: Associació Cultural La Portellada

La Portellada mostrarà els llocs més bonics i desconeguts del poble en el pròxim calendari 2021. L’Associació Cultural El Portillo de la Amistad de La Portellada ha donat a conéixer als 13 guanyadors del concurs fotogràfic que va organitzar l’associació per seleccionar les fotos que formaran part del pròxim calendari.

Alberto Fortuño, impulsor de la iniciativa ha explicat que hi ha hagut molta participació, “en total s’han rebut 44 fotografies, de les quals una d’elles mostra un bombardeig de la localitat durant la Guerra Civil”. En esta primera edició la participació majoritàriament ha sigut del poble, però s’espera que en pròximes edicions el concurs arribe a més gent.

Per participar, l’únic requisit era que les imatges foren de La Portellada intentant sortir dels llocs més típics com El Salt o Sant Miquel per mostrar també els llocs més desconeguts.

Des de l’Associació agraeixen la participació de tot el poble i la confiança que han depositat en esta associació que, recentment es va refundar i que ja compta amb més de 150 socis. Tot un orgull tenint en compte que el municipi té uns 250 habitants aproximadament.

D’aquesta manera, els guanyadors han estat Lara Celma, Gloria Serrat, Arantxa Villoro, PedroLuis Celma, Pilar Gil, Bienvenida Nicolau, Pedro González, Juan Ramón Mar, Nuria Nicolau i Jesús Martí. Cada un rebrà gratuïtament un calendari de La Portellada com a obsequi.

Pel que fa al calendari, igual que han estat fent amb les mascaretes, els beneficis es destinaran a l’organització d’activitats per part de l’associació durant tot l’any. En este sentit, Alberto Fortuño, ha volgut llençar un missatge de positivisme i ha remarcat que “ja hi ha moltes idees les quals s’aniran fent a mesura que la situació ho millore”. De moment, el que sí que està previst és repartir els calendaris durant el pont del pròxim mes de desembre.

REDACCIÓ
Mitjans