Logotips d'organismes oficials

Rècord de participació en el certamen de pintura “Desideri Lombarte”

El Consistori recupera també el Concurs de Grafiti "Era de l'Habanero"

Exposició del concurs de pintura de la passada edició de “Desideri Lombarte”

El concurs de Pintura “Desideri Lombarte”, convocat per l’Ajuntament de Pena-roja de Tastavins arriba a la seua dissetena edició i ho fa amb rècord de participació. Enguany s’han presentat un total de 115 obres les quals opten al premi de 700 euros que s’atorgarà a la millor obra.

Finalitzat el termini de presentació, és el torn del jurat qui farà una primera selecció de les 30 millors obres, les quals seran requerides en versió física. Una vegada dipositades les finalistes seran exposades a l’Ermita de Dalt de la Verge de la Font i es podran visitar durant el mes de desembre en l’horari de l’Oficina de Turisme. La decisió del jurat es donarà a conéixer el 4 de gener. En aquest sentit, el regidor de cultura, Rubén Lombarte, ha explicat que enguany també es mantindrà el vot popular, de manera que tots aquells que visiten l’exposició podran votar el seu quadre favorit i, si la situació ho permet, l’entrega de premis serà el pròxim 20 de gener.

I un altre concurs que també arriba enguany a la seua dissetena edició és el Concurs de Relats Curts “Vila de Pena-roja Maties Pallares”. Pel que fa a aquesta proposta literària s’han introduït canvis sobretot enfocats a l’extensió dels textos, que s’ha limitat a un màxim de 10 folis i els relats han d’incloure la paraula “rural”. Tot i això, s’han presentat un total de 232 relats curts els quals optaran a diferents premis, el primer té un reconeixement de 250 euros i el segon 150 euros.

A més, com a novetat afegida als certàmens habituals, el Consistori ha recuperat el Concurs de Grafiti “Era de l’Habanero”. L’obra guanyadora es plasmarà en real a les parets de Pena-roja de Tastavins, que prèviament haurà de presentar-se en format d’esbós digital. El termini d’entrega per a la segona edició del concurs de grafitis es tancarà el 4 de desembre. El dibuix haurà d’estar inspirat en l’entorn natural i el premi està dotat en 300 euros.

Des de l’Ajuntament de Pena-roja de Tastavins valoren la continuïtat d’aquest tipus de certàmens i sobretot en moments tan difícils com els que està travessant actualment la cultura a tot arreu.

Video Thumbnail

Concurs de pintura relats i graffitis de Penaroja

El concurs de Pintura “Desideri Lombarte”, convocat per l’Ajuntament de Pena-roja de Tastavins arriba a la seua dissetena edició i ho fa amb rècord de participació. Enguany s’han presentat un total de 115 obres les quals opten al premi de 700 euros que s’atorgarà a la millor obra. Finalitzat el term

REDACCIÓ
Mitjans