Logotips d'organismes oficials

L’Escola d’Hostaleria entrega pastes i dolços al personal sanitari de la Residència i centre de Salut de Vall-de-roures

L'acte està emmarcat dintre de les activitats per celebrar els 20 anys de l'Escola

Video Thumbnail
Acte 20 aniversari Escola Hosteleria IES Matarranya a la Residencia i Centre de Salud de Vallderoure
Es compleixen 20 anys des que l'Escola d'Hostaleria de Vall-de-roures va obrir les seves portes. Per a celebrar-ho, entre diverses activitats, des de l'Escola han volgut homenatjar el treball que estan fent durant estos mesos els sanitaris fent-los una entrega de pastes a l'equip sanitari de l'Hospi

Es compleixen 20 anys des que l’Escola d’Hostaleria de Vall-de-roures va obrir les seves portes. Per a celebrar-ho, entre diverses activitats, des de l’Escola han volgut homenatjar el treball que estan fent durant estos mesos els sanitaris fent-los una entrega de pastes a l’equip sanitari de l’Hospital d’Alcanyís, la Residència de Vall-de-roures i el Centre de Salut de Vall-de-roures.

Els actes van tenir lloc el dimarts 1 de desembre a les portes de la Residència de Vall-de-roures i el dijous 26 de novembre en l’entrada de l’Hospital d’Alcanyís. Els lots de pastes estaven composts per ‘plum-cake’ de fruites escarchades i ‘casquetes’ farcides de codony ecològic, tot elaborat pels alumnes de cuina. “Volíem tenir un detall dolç, així que preparem estes pastes i les portem al personal de l’hospital que tant de treball extra està fent” va explicar Dabí Lates, professor del centre.

“Reconforta veure que hi ha persones que t’ho agraeixen d’esta manera i que estan pendents de nosaltres”, assegurava María Dolores Pascual, directora de la Residència de Vall-de-roures. Des del Centre de Salut de Vall-de-roures, el seu coordinador, Daniel Ferrer, declarava: “estem molt agraïts, és un gest que té molt significat per a nosaltres”.

Si la situació ho permet l’Escola continuarà organitzant actes commemoratius.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank