Logotips d'organismes oficials

Inauguració de llums de Nadal alternatiu en alguns pobles del Matarranya

La Freixneda i Calaceit van retransmetre en directe l'encés de llums

La Freixneda i el seu ajuntament ja tenen les llums de Nadal. | Foto: NDM

En el cas de La Freixneda, des de l’Ajuntament van animar als seus veïns a participar en un comunicat: “tots junts, des de casa, com una gran família encendrem la llum del Nadal”. Un compte arrere i música nadalenca va unir a La Freixneda en un acte retransmés en directe “perquè des de la distància, però més a prop que mai, celebrem la il·lusió del Nadal”.

Respecte a Calaceit, la localitat va reformular l’any passat la seua fira de l’oli reconvertint-la en una de Nadal. Malgrat no poder repetir èxit a causa de la pandèmia, el consistori va decidir mantenir l’encesa i el va retransmetre en directe. Una alternativa que va ser molt aplaudida en les xarxes socials, en permetre sentir-se una mica més prop de Calaceit. El vídeo ja supera les 5.000 visualitzacions.

A Fórnols, per exemple, van decorar l’arbre recordant als veïns: “Encara que no sigueu al poble, els adorns que vau preparar l’any passat lluiran en l’arbre d’enguany. Serà la nostra manera de compartir el Nadal”, compartien en Facebook.

Video Thumbnail

Encesa Llums de Nadal Matarranya

En el cas de La Freixneda, des de l'Ajuntament van animar als seus veïns a participar en un comunicat: "tots junts, des de casa, com una gran família encendrem la llum del Nadal". Un compte arrere i música nadalenca va unir a La Freixneda en un acte retransmés en directe "perquè des de la distància,

REDACCIÓ

Mitjans