Logotips d'organismes oficials

El ‘fanfilm’ d’Indiana Jones rodat a Vall-de-roures ja té tràiler

El seu director ha explicat que la intenció és enviar la pel·lícula en els pròxims mesos als festivals i durant l'estiu poder estrenar-la

Video Thumbnail
Indiana Jones and the Sanctuary of the Black Order (official trailer with English subtitles) 4K
Al 2018 el Castell de Vall-de-roures es convertia en el plató de la pel·lícula 'Indiana Jones y el Santuario de la Orden Negra' de Lluís Ortega. Aquest fanfilm de baix pressupost i dirigit als fans de la saga d'Indiana Jones ha donat l'oportunitat de donar a conèixer el territori a través del rodatg

Al 2018 el Castell de Vall-de-roures es convertia en el plató de la pel·lícula ‘Indiana Jones y el Santuario de la Orden Negra’ de Lluís Ortega. Aquest fanfilm de baix pressupost i dirigit als fans de la saga d’Indiana Jones ha donat l’oportunitat de donar a conèixer el territori a través del rodatge.

Tres anys més tard de l’enregistrament aVall-de-roures ja està disponible el tràiler de la pel·lícula dirigida, escrita i protagonitzada per català Lluís Ortega de Tarragona. El tràiler es pot trobar en xarxes socials d”Indiana Jones Tarragona’. Lluís Ortega explicava que la producció ha estat llarga i costosa perquè es tracta d’un llargmetratge de gairebé 90 minuts amb moltes localitzacions i pocs recursos. En aquest sentit Ortega va remarcar que sense els seus seguidors i les ajudes que han rebut el film no s’hagués pogut dur a terme. Així i tot, han aconseguit finalitzar la producció. “La pel·lícula ja està acabada mancant retocs de etalonaje, subtítols i la banda sonora que s’està fent a Benicarló”, va afegir Ortega.

Aquesta història d’aventura, romanticisme i humor podrà veure’s aquest 2021. El seu director ha explicat que la intenció és enviar la pel·lícula en els pròxims mesos als festivals i durant l’estiu poder estrenar-la en les grans pantalles si la pandèmia ho permet.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank