Logotips d'organismes oficials

Pena-roja celebre els seus Sants Patrons en un detall dolç entre els veïns

Alguns membres de l'Ajuntament van repartir una bossa de 'panoli' com a gest en homenatge de la festa

Imatge d'arxiu de Pena-roja. | Foto: NDM

Com cada 20 de gener Pena-roja celebre el dia dels seus Sants Patrons. Sant Fabià i Sant Sebastià és una de les festivitats locals més arrelades del municipi i que ocasionalment s’ajunta amb la celebració de ‘Sant Antoni’ per la seua proximitat.

Una vegada més la pandèmia ha impedit la tradicional celebració de la festa, encara que des del Consistori, de manera simbòlica, han volgut tenir un detall amb els veïns i veïnes de Pena-roja.

Amb totes les mesures de seguretat i prevenció, al llarg de la jornada d’ahir alguns membres de l’Ajuntament van repartir una bossa de ‘panoli’ com a gest en homenatge de la festa. Tradicionalment, després de la missa en honor als Sants Patrons, un grup de dones reparteix aquest típic dolç. I al llarg de la jornada tenen lloc diferents activitats culturals.

REDACCIÓ
Mitjans