Logotips d'organismes oficials

Pena-roja demane als seus veïns un autoconfinament domiciliari voluntari davant l’augment de contagis

Al municipi han suspés totes les classes de l'Escola d'Adults així com totes les activitats esportives

La localitat ha registrat 8 positius en una setmana. | Foto: NDM

En els últims dies la localitat de Pena-roja s’ha vist afectada per un brot per COVID-19 en 8 positius registrats tan sols en l’última setmana del 18 al 24 de gener. En el que portem de més el municipi no havia registrat cap cas, i en el que portem de pandèmia, Pena-roja compte en 20 positius, inclosos estos últims.

Com a resultat de l’augment de casos per COVID-19, l’ajuntament de Pena-roja ha fet un comunicat sol·licitant als seus veïns i veïnes que es tancon a casa. “Es demane a la població, davant els casos per COVID-19 que hi ha a la localitat, extremar la precaució al màxim, mitjançant un autoconfinament domiciliari voluntari, amb l’objectiu de reduït el mínim de contacte social”, diu el comunicat. “Els pròxims dies exigeixen de la responsabilitat de tots i cadascun de nosaltres i, és que en un entorn petit com el nostre, és imprescindible per a frenar l’expansió del coronavirus”.

En conseqüència, des de la Comarca del Matarranya han informat que fins nou avís queden suspeses totes les classes de l’Escola d’Adults així com totes les activitats esportives. Pel seu costat el consistori ha decidit tancar la biblioteca i l’ajuntament. I alguns establiments com ara la carnisseria o un dels bars està tancat. L’altre bar de la localitat ofereix serveis mínims, com per exemple menjar per als treballadors que vénen de fora del poble o venda de tabac.

REDACCIÓ
Mitjans