Logotips d'organismes oficials
blank

La Guàrdia Civil intervé en una festa il·legal a Vall-de-roures en unes 13 persones

Estaven celebrant una festa de cumpleanys i a més de begudes alcohòliques també estaven consumint substàncies estupefaents

Els civils van observar una llum a una nau i van actuar creient que es tractava d'un robatori. | Foto: Guàrdia Civil

El passat 30 de gener efectius de la Guàrdia Civil de la Comandància de Terol van desmantellar a Vall-de-roures una festa il·legal composta per unes 13 persones, d’edats compreses entre els 17 i 22 anys.

En la nit del 30 de gener, mentre els guàrdies civils realitzaven serveis de prevenció, van observar una llum procedent d’una nau situada en un polígon industrial de la localitat. Davant tal situació i a fi d’evitar un possible robatori, els agents es van acostar al lloc, en el qual van poder comprovar com aproximadament 13 persones, algunes d’elles amagades davall de vehicles aparcats a l’interior, estaven celebrant una festa de cumpleanys. En la festa, a més de begudes alcohòliques també estaven consumint substàncies estupefaents.

En conseqüència per tot l’anterior es tramitaran 25 propostes de sanció amb motiu de l’incompliment de la normativa COVID, així com per tinença il·lícita de substàncies estupefaents.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank