Logotips d'organismes oficials

Dinópolis commemore 20 anys de vida amb sorpreses i moltes promocions

Les persones nascudes l'any 2001 tindran accés gratuït al parc de Teruel durant esta temporada

Dinópolis ha preparat sorteigs d'entrades, passes i tiquets per restaurants i compres. | Foto: NDM

Dinópolis ha tornat. Ho va fer el passat dissabte en l’inici d’una campanya que serà molt especial. I és que el parc temàtic commemore este 2021 els seus 20 anys de vida. Per a esta ocasió, Dinópolis ha creat un logo especial d’aniversari i ha anunciat moltes sorpreses per als seus visitants. Entre elles, una promoció especial per a les persones nascudes l’any 2001. De fet, totes les persones nascudes en aquell any tindran l’accés gratuït a les instal·lacions de Teruel durant tota la present temporada. Al mateix temps, i dins d’esta promoció, les persones que certifiquen a través del DNI o del passaport que van nàixer el dia 1 de juny de 2001, el primer dia que va obrir Dinópolis, tindran un carnet vitalici per entrar gratis de per vida.

Al marge d’esta acció promocional, les sorpreses i novetats que ha preparat Dinópolis per a esta temporada tan especial no acaben aquí. I és que les compres et poden eixir gratis. Cada mes, Dinópolis sortejarà entre tots els visitants entrades, passes de temporada, entrades de Regala Dinópolis, tiquets per als restaurants i tiquets per a compres. Però les sorpreses no acaben aquí, perquè com a càpsula del temps, Dinópolis no vol deixar passar l’oportunitat de celebrar els seus 20 anys de vida amb els 3.243.550 visitants que ha tingut tot el territori Dinópolis en estes dos dècades. D’aquí que, a través del hashtag #Dinópolis20añosViéndonosCrecer, podràs explicar la teua experiència amb els dinosaures.

REDACCIÓ
Mitjans