Logotips d'organismes oficials

Mayte Pérez anuncie que es presentarà a la reelecció com a secretària general del PSOE

La secretària provincial dels socialistes i consellera de Presidència a DGA recalque que «tenim un projecte per a la província i el privilegi de canalitzar-lo des de les institucions»

Mayte Pérez, actual secretària del PSOE a la província de Terol. | Foto: NDM

L’actual secretària del PSOE a la província de Terol, Mayte Pérez, es presentarà a la reelecció del càrrec. Així ho va anunciar en l’últim comitè provincial del partit, el qual es va celebrar el passat divendres 17 de setembre. Una reunió que va servir al mateix temps per a fixar el calendari de tot el procés congressual, que es viurà durant els pròxims dos mesos i finalitzarà amb la renovació dels òrgans de direcció del partit a la província.

En este sentit, la candidata va explicar que «he demanat el suport i el compromís de molts companys i companyes que m’animen a seguir liderant el Partit Socialista a la província. Crec francament que puc seguir sent útil per als interessos d’esta província des del PSOE, perquè tenim un projecte i el privilegi i l’honor d’haver comptat amb la confiança majoritària dels ciutadans en les eleccions de 2019 i poder canalitzar des de les institucions totes les oportunitats que té la nostra província».

En este sentit, la secretària general dels socialistes a la província va explicar que des del partit “tenim un diàleg permanent amb la societat civil, amb els agents socials, amb el teixit empresarial… Sabem quines són les oportunitats amb les que compte la província», va afegir Pérez, qui va recordar que se sent “tremendament orgullosa de pertànyer a un partit que ha estat vital per al desenvolupament de molts projectes de la província de Terol».

Pel que fa al procés congressual que s’obre ara, Mayte Pérez va destacar la necessitat de desenvolupar un procés participatiu on prevalgue un ambient de cordialitat i el diàleg per a seguir assentant les bases del projecte polític de futur de l’organització. «Hem de seguir demostrant que som un partit útil i compromès amb els seus ciutadans. Estic completament segura que el Pla Estratègic per a Terol, este full de ruta per a la província en els pròxims 10 anys en el qual estem treballant, enfortirà i confirmarà la nostra aposta en la lluita contra el despoblament», va tancar.

REDACCIÓ
Mitjans