Logotips d'organismes oficials

El projecte “Integrando el más allá” arriba a Vall-de-roures

Psicara apropa el seu nou projecte "Integrando el más allá" a Vall-de-roures.

Video Thumbnail
El projecte “Integrando el más allá” arriba a Vall-de-roures
Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte europeu Share Sira, pretén a través de tallers crear espais d’encontre i integració entre les persones de la comarca i extracomunitàries per a que puguen relacionar-se. De moment, s’està duent a terme a la capital del Matarranya i a Monreal del Campo. L'e

Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte europeu Share Sira, pretén a través de tallers crear espais d’encontre i integració entre les persones de la comarca i extracomunitàries per a que puguen relacionar-se. De moment, s’està duent a terme a la capital del Matarranya i a Monreal del Campo.

L’entitat Psicara està formada per tretze professionals de la psicologia, i neix amb l’objectiu de cobrir les necessitats de caràcter psicològic i social de la població. La seu principal es troba a Terol, però duen a terme projectes arreu del territori aragonés, sobretot en zones rurals. Actualment, estan treballant en diferents tallers, com el que s’ha dut a terme aquesta setmana a Vall-de-roures al voltant del projecte “Integrando el más allá”.

A més d’aquests tallers d’integració social, des de Psicara tenen preparades diferents activitats que desenvoluparan al llarg d’aquest 2022, centrats principalment en: l‘atenció psicològica, la divulgació científica, la visibilització, la formació, la recerca, la prevenció i la intervenció social, sempre des de l’evidència científica, el respecte i la calidesa humana.

Aquestes activitats s’emmarquen en el Projecte Share Sira que es du a terme en diferents zones rurals de França, Polònia, Grècia i Espanya i estan finançades pel fons d’Asil, Immigració i Integració de la Unió Europea. De moment, al nostre país s’han adherit Guadalajara, Sòria, Terol i Calamocha.

REDACCIÓ
Mitjans