Logotips d'organismes oficials

Quatre dies plens d’actes en les festes patronals de Lledó

El poble deixa enrere unes festes que es recordaran per la massiva participació en totes les propostes

Video Thumbnail
Quatre dies plens d'actes en les festes patronals de Lledó
El municipi de Lledó ha celebrat les seues festes entre els dies 1 i 4 de setembre. Unes esperades celebracions que han comptat amb una àmplia programació festiva pensada per a la gent de totes les edats. Des del dia 1 de setembre i durant tot el cap de setmana Lledó ha estat de celebració i es que

El municipi de Lledó ha celebrat les seues festes entre els dies 1 i 4 de setembre. Unes esperades celebracions que han comptat amb una àmplia programació festiva pensada per a la gent de totes les edats. Des del dia 1 de setembre i durant tot el cap de setmana Lledó ha estat de celebració i es que els veïns d’este municipi ja esperaven amb moltes ganes les seues festes Patronals.

Teresa Crivillé, alcaldessa de Lledó, destacava que “han estat unes festes de 10, amb molta participació i col·laboració dels veïns, amb molt gent vinguda de fora i recalcar també el treball de la comissió i el comportament cívic de tots els assistents”.

Unes festes en les quals ha participat tot el poble tant en la seua organització com en els seus actes, ja que encara que el municipi compta amb la Comissió de Festes encarregada d’organitzar totes les propostes, estes no hagueren estat possible sense l’ajuda d’altres entitats.

Ana Aguas, membre de la comissió de festes de Lledó, així ho manifestava “si d’alguna cosa es caracteritzen les festes és que son per a tots, la veritat és que intentem durant tots els dies fer actes per a tota la gent, per a totes les edats. Tenim molta ajuda per part de l’Ajuntament i d’altres associacions per a acabar de fer actes i omplir cada dia per a passar-nos-ho tan bé com siga possible”.

Festa de l’escuma, campionats de guinyot, festa de les paelles, tobogan aquàtic, correfoc, actes taurins i orquestres són algunes de les propostes per a grans i petits que han fet especials estos dies a Lledó. L’alcaldessa destacava també les menjades de germanor, el sopar d’alforja, les paelles i el sopar de la vaca del darrer dia, i “va haver-hi moltíssima participació, al dinar de les parelles érem segur més de 200 persones. Hem superat totes les previsions”.

TEXT: REDACCIÓ
VÍDEO: ISABEL APARICIO

 

 

Mitjans