Logotips d'organismes oficials

Els Llibres de la Vallrovira començarà les obres en Calaceite per a l’obertura d’una nova llibreria

Un espai en el qual conviuran la història i la cultura del passat i el present

Video Thumbnail
Els Llibres de la Vallrovira començarà les obres a Calaceit per a l'obertura d'una nova llibreria
Els Llibres de la Vallrovira de Calaceit és una llibreria molt especial i és que és on es poden trobar llibres antics, de segona mà i descatalogats de tota mena de temàtiques. Un negoci de venda principalment en línia, però amb un nou projecte en marxa i és que començaran les obres per a un nou espa

Els Llibres de la Vallrovira de Calaceit és una llibreria molt especial i és que és on es poden trobar llibres antics, de segona mà i descatalogats de tota mena de temàtiques. Un negoci de venda principalment en línia, però amb un nou projecte en marxa i és que començaran les obres per a un nou espai, Ricard Solana, propietari de Els Llibres de la Vallrovira ho descriu com “una llibreria de llibres nous i antics, llibres de la comarca, un apartat bastant important dedicat a la poesia i també serà una llibreria on pugues anar a prendre un cafè i estar una estona aquí, on hi haurà exposicions, una mica entre llibreria i centre cultural.”

Un lloc que per als amants dels llibres, té molta màgia i és que és entre les seues prestatgeries es troben llibres antics i descatalogats i molts d’estos llibres són gairebé impossibles de trobar, i és per això que Els Llibres de la Vallrovira porta turistes a la comarca, una de les joies de la corona data de l’any 1608 i una altra de les relíquies que es poden trobar està publicat el 1892, del quart centenari de Cristòfor Colom.

Unes obres que s’espera que comencen pròximament, amb intenció de tenir-ho obert al públic per a la primavera del 2023. “El projecte de l’arquitecte ja està i ara estem esperant als permisos de Patrimoni perquè és un edifici històric”, comenta Ricard. Un espai físic en el qual podrem trobar història i cultura del passat i del present.

ISABEL APARICIO
Mitjans