Logotips d'organismes oficials

La il·luminació i la màgia nadalenca arriba a Calaceit gràcies a la seua fira

La Fira de l'Oli i la Fira de Nadal ompli Calaceit amb centenars de persones, una cita que ha aconseguit marcar l'inici del Nadal per als veïns de la comarca del Matarranya

Video Thumbnail
La il·luminació nadalenca ompli els carrers de Calaceit en la seva Fira de l'Oli i el Nadal
Gairebé 40 llocs, tan nadalencs com d'oli, han omplert els carrers de la localitat de Calaceit amb centenars de persones. I és que el primer cap de setmana de desembre, el municipi penjava el cartell de complet en uns dies en què s'ha pogut gaudir de la seua Fira de l'Oli i Fira de Nadal. Carlota Nu

Gairebé 40 llocs, tan nadalencs com d’oli, han omplert els carrers de la localitat de Calaceit amb centenars de persones. I és que el primer cap de setmana de desembre, el municipi penjava el cartell de complet en uns dies en què s’ha pogut gaudir de la seua Fira de l’Oli i Fira de Nadal.

Carlota Nuñezalcaldesa de Calaceit, explicava que l’objectiu d’esta fira és “donar a conéixer el nostre patrimoni en primer lloc, que la gent conega Calaceit i també el nostre producte”. Després de l’acte d’inauguració i l’encesa de les llums, Mayte Pérez, consellera de Presidència del Govern d’Aragó, comentava que “l’encesa és com de conte” al que afegia que “té un valor especial que coincidesca amb esta 34 edició de la fira de l’oli, un element fonamental, un producte agroalimentari que dona marca a la nostra Província, a esta comunitat i a esta comarca”.

Una tercera edició, la de la Fira de Nadal, que ha aconseguit donar una empenta a la seua trajectòria a la Fira de l’Oli atraient a un públic més familiar. Al respecte, Isel Monclús, president de Comarca del Matarranya, va considerar que “teníem la fira de Calaceit, que l’any que ve complix ja 35 anys, i calia buscar alguna manera de dinamitzar-la” i va afegir que és “un encert i amb ganes que continue sent així i que la fira de l’oli i de Nadal continuen complementant-se d’esta manera tan excel·lent”.

Una fira que ha estat tot un èxit, i que deixa a Calaceit plena de llums, una estampa màgica pels principals carrers de la localitat. La fira va atreure centenars de persones.

ISABEL APARICIO
Mitjans