Logotips d'organismes oficials

La Diputació Provincial no tindrà representants socialistes del Matarranya

Susana Traver, que ha ostentat càrrec de diputada durant els últims 8 anys, no repetirà a la DPT. Dels 4 diputats del Baix Aragó que aniran a Terol, no n'hi cap del Matarranya ni del Baix Martí

Susana Traver, segona per la dreta a baix, no repetirà com a diputada provincial esta legislatura. Foto: NDM

El Matarranya no tindrà cap representant del PSOE a la Diputació. Després de dos legislatures on Susana Traver, alcaldessa de Valljunquera, ha ostentat el càrrec de diputada provincial, esta vegada la nostra comarca no tindrà representació socialista. De fet, dels quatre diputats del partit judicial d’Alcanyís que el PSOE ha tret en estos comicis, dos seran del Baix Aragó i els altres dos, de la comarca d’Andorra. Per tant, Matarranya i Baix Martí no tindran un representant socialista del territori a l’administració provincial. De fet, i segons va considerar fa unes setmanes Susana Traver en una entrevista concedida a este mitjà, l’alcaldessa de Valljunquera ja va anunciar que no repetiria com a diputada esta legislatura.

De fet, en eixa entrevista Traver va apuntar que «l’executiva del partit ha decidit premiar els resultats d’aquelles comarques on hem guanyat bastantes alcaldies». Tot i això, l’alcaldessa de Valljunquera se sent molt afortunada d’esta etapa a la Diputació que ara es tanque. «El partit va confiar en mi des de ben jove, i em quedo en tot el que he après i a tota la gent que he conegut». Susana Traver va avançar aquell dia que ningú del PSOE del Matarranya aniria a la Diputació, però va considerar que «tindrem dos dones molt vàlides del Baix Aragó, a una de les quals se li assignarà la nostra comarca, i esperem que ens tingue en consideració, que sobretot pense en els pobles més menuts».

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans