Logotips d'organismes oficials

Més de 300 persones celebren la Trobada de Jubilats i Pensionistes

FECOJUPEMA ha viscut este dissabte la seua trobada anual. Este any l'esdeveniment ha tingut lloc a Vall-de-roures

Video Thumbnail
Més de 300 persones participen en la Trobada de Jubilats i Pensionistes
Missa, concerts i rondalla. La Federació comarcal de jubilats i pensionistes del Matarranya ha viscut este passat dissabte la trobada anual. Unes 300 persones dels 14 pobles que integren este col·lectiu han participat un dia ple d'activitats. "Comencem amb la recepció d'autoritats, després amb el ll

Missa, concerts i rondalla. La Federació comarcal de jubilats i pensionistes del Matarranya ha viscut este passat dissabte la trobada anual. Unes 300 persones dels 14 pobles que integren este col·lectiu han participat un dia ple d’activitats. “Comencem amb la recepció d’autoritats, després amb el lliurament dels regals de la commemoració del dia, a continuació la missa i el concert”, comenta Fernando Gil, president de FECOJUPEMA. Però això no feia més que començar. El dinar es va realitzar al Pavelló de Vall-de-roures, lloc on van acudir amb la rondalla i amb el cafè van fer “el bingo, que no podia faltar i, després, les jotes i les cançons de la rondalla i el duo Coktel” van amenitzar la tarda.

Molts dels assistents tenen esta data marcada en vermell als seus calendaris. I és que no és només un dia d’oci i de convivència. A més, és una jornada de trobada. “Aquí ve gent de gairebé els 14 pobles que són a la federació, i et trobes amb gent que normalment no veus”, afirma Gil. Esta és una data molt significativa per a les persones que, per diferents motius, només es poden ajuntar un cop cada any. Com a anècdota, el president de FECOJUPEMA ens explica que “m’he trobat un noi amb qui vaig fer la mili i no ens havíem vist des de llavors. Et trobes amb gent que vivint a prop, potser no veus en 10, 15 o 20 anys”. Una festa en què la música i les rialles no podien faltar i que ha reunit un dels col·lectius més importants del territori. Esta trobada continuarà recorrent, any rere any, els pobles de la comarca que tenen associació de pensionistes.

ISABEL APARICIO
Mitjans