Logotips d'organismes oficials

Grupo Arcoiris impulsarà un curs per a formar els treballadors de la futura residència

Este curs de formació anirà dirigit als desocupats, començarà al setembre i constarà de 370 hores

Les obres de la futura residència de la Fundació Arcoiris continuen a bon ritme. Foto: NDM

El Grupo Arcoiris posarà en marxa a partir de setembre un curs per a formar professionals al sector sociosanitari, i orientat a l’entrada en funcionament de la futura residència de gent gran que la Fundación Arcoiris està aixecant a Vall-de-roures. Es tracte del curs de formació ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’, dirigit a persones sense faena i que constarà d’una formació total de 370 hores. La responsable de l’àrea de Formació del Grupo Arcoiris, Belén Lombarte, va apuntar que «a causa de la posada en marxa de la residència, des d’Arcoiris necessitarem personal qualificat en l’atenció de persones grans». Per això «hem llançat este curs, que es tradueix en un certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària de nivell 2», i que necessite titulació prèvia per a poder-se cursar.

Des de l’àrea de Formació van concretar que «este curs anirà dirigit principalment a persones desocupades», perquè «la intenció de Arcoiris és contractar totes aquelles persones que hagen superat este curs formatiu». El curs es farà a l’Aula de Formació d’Arcoiris, ubicada al polígon industrial de Vall-de-roures. Lombarte va remarcar que la formació «va orientat tant a hòmens com a dones, amb la intenció que, una vegada superat, tinguem un procés d’incorporació immediata». He fet, esta formació en atenció sociosanitària va en paral·lel a la posada en marxa de la residència, l’entrada de la qual en funcionament pot ser una realitat en els pròxims mesos. Des de la Fundació Arcoiris, entitat que es va constituir l’agost de l’any 2021 per l’impuls d’obres socials, té la intenció de crear a través de la seua residència uns 35 llocs de treball directes.

Aquelles persones que estiguen interessades en este curs, s’han de dirigir a l’àrea de Formació de Grupo Arcoiris. Ho poden fer a través del telèfon 978850479 o a través del correu formacion.prevencion@grupoarcoiris.com

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans