Logotips d'organismes oficials

Rocío Zapater, protagonista del pregó i xupinazo de les Festes de Fórnols

La música de 'El Revoltijo' va animar una tarde molt participativa i que obre quatre dies d'activitats molt variades

Rocío Zapater durant el pregó de festes. Foto:R. Lombarte

Fórnols va començar les Festes Patronals este dijous. Quatre dies de molta activitat en una setmana en la que el poble s’omple de gent. Els carrers del poble ja estaven molt animats la mateixa tarde de la vespra, i que seguint la línia dels últims anys va obrir les Festes Patronals amb el pregó, el saludo de l’alcalde i de totes les penyes del poble. Javi Vidal, com alcalde i representant de la corporació municipal, va animar a tots els veïns a xalar d’estos dies tan intensos, mentre que la Rocío Zapater, en qualitat de pregonera de les festes d’enguany, va tindre unes emotives paraules per al poble de Fórnols i per a tots els seus veïns. Paperets i tires de colors van volar des del balcó de l’ajuntament, i la música de El Revoltijo, des d’Alloza, es va encarregar de fer la volta pel poble. Un recorregut molt animat i divertit, sobretot per als jóvens i els més menuts, que no van desaprofitar l’aigua que eixia des dels balcons i les finestres de les cases del poble per a refrescar-se.

Durant estos dies no han faltat activitats imprescindibles en les festes de les nostres poblacions, com ara el guinyot, el futbito o el ping-pong. Enguany també va tornar el concurs de barques a la bassa de Fórnols, mentre que per als xiquets també hi va haver parc infantil. Les festes es van tancar el diumenge 20 d’agost amb folklore, el qual va estar amenitzat per Estampa Baturra.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans