Logotips d'organismes oficials

Bolque un camió de gorrinos a Les Ventes

Amb la supervisió d'un veterinari estan fent l'extracció dels animals que han quedat atrapats dins el vehícle accidentat

Fins al lloc dels fets s'hant raslladat diferents efectius per contenir els animals. Foto: NDM

Este matí, a la carretera N-232, al quilòmetre 119, just a l’altura del bar de les Ventes de Valdealgorfa, s’ha produit la bolcada d’un camió que transportava gorrinos. En l’accident s’ha vist implicat només este vehicle. Els dos ocupants han sortit pel seu peu i han estat atesos pels serveis sanitaris, que han traslladat un dels ocupants a l’hospital per fer-li un reconeixement.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat els Bombers de la Diputació de Terol que han participat en l’atenció al sinistre. També hi han participat efectius de Guàrdia Civil, de Carreteres i del Govern d’Aragó. Han revisat l’estat del vehicle per evitar explosions i han col·laborat en la contenció dels animals. Amb la supervisió d’un veterinari, estan fent en estos moments  l’excarceració dels animals que han quedat atrapats.

La circulació ja està restablida, encara que es demana circular amb precaució fins que es puga retirar el vehicle del lloc.

REDACCIÓ
Mitjans